Іспити – нервовий час, але він мотивує до навчання. На початку січня має стартувати реєстрація на ЗНО. До іспитів залишилось не так багато, але підтягнути знання ще можливо. Більш того, підтягнути знання можна безкоштовно та онлайн.  Тож, пропонуємо  вашій увазі декілька ресурсів, які допоможуть підготуватись до ЗНО.

На сайті EdEra є платформа «Готуйся до ЗНО», де можна проходити тести, скористатись підказками та побачити авторське рішення завдань. На сайті є такі онлайн курси:

Автостопом по біології

Ви пройдетесь «автостопом» по складним темам біології. Підготуєтесь до ЗНО та впевнитеся, що наука – це цікаво. В курсі розглянете такі теми як ознаки живого, цитологія, генетика, ботаніка та фізіологія людини.

Ізі ЗНО. Англійська мова  

Ви підготуєтеся до ЗНО з англійської з мемами, серіалами і фільмами.

Лайфхаки української мови

Ви опануєте базові теоретичні знання з української мови та виробите навички успішної мовленнєвої комунікації. В доступі є інтерактивний конспект.

Лайфхаки з української літератури

Курс допоможе простежити історію розвитку мистецтва слова, опанувати базові теоретико-літературні поняття, виробити навички аналізу художніх творів.

Математика. Просто

Курс створено цікаво та оригінально, адже розробники хотіли не лише допомогти вам з іспитами, але й зацікавити вас наукою. Тому ви дізнаєтесь, як прогресія пов’язана з розмноженням хом’ячків і засвоїте теорію ймовірності завдяки Грі престолів.

Історія України в історіях

Навчання складається з 6 модулів, які містять лайфхаки, відео, подкасти, тексти та тести.

На онлайн-платформі Prometheus для підготовки до тестів є п’ять окремих курсів з української мова та літератури, історії України, математики, англійської мови.

На порталі ЗНО клуб є теоретичні та практичні матеріали з усіх предметів. Також тут є новини про ЗНО, он-лайн тести, інформація про українські ВУЗи та фото, де зареєстровано 20 тисяч користувачів.

ZNOUA  – корисний канал при підготовці до ЗНО: відеоуроки, лекції, анонси освітніх подій.

Підписуйся на канал про ЗНО від компанії ZNOUA та дізнавайся:
– як скласти ЗНО на 200 балів
– що робити для ефективної підготовки до ЗНО
– як обрати ВНЗ, що підійде саме тобі
– як стати успішним в школі та університеті

Під час реєстрації на iLearn від ГС “Освіторія” учень має створити гейміфікованого героя. За проходження тестів, завдань та вебінарів учасник отримує електронні монети – вчибакси. На віртуальних заняттях можна ставити запитання викладачу в коментарях, спілкуватися з однолітками та опановувати теми ЗНО. Також на сайті є розділ з тестами, за проходження яких можна отримати «вчибакси».

Онлайн-курси стануть в пригоді кожному, хто готується до ЗНО чи то самостійно, чи з репетитором, чи відвідує курси з підготовки до ЗНО. Їх завдання – не замінити вашу підготовку, а доповнити її якісними прикладами та акцентами, на що слід звернути увагу в першу чергу під час опанування предметів.

За матеріалами Інтернету

Андрій Заїка

Tagged With:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *