Завершується 2020 рік, який видався дуже непростим для кожного з нас: нам довелося звикати до дистанційного навчання, постійно користуватися масками та антисептиками, дотримуватися соціальної дистанції. Але випробування, що випали на цей рік, зробили нас сильнішими. Навіть в непростих умовах карантину та дистанційного навчання рік був плідним, багатим на перемоги наших учнів.

Білозерська загальноосвітня школа № 18 вітає:

Анастасію Гарагу, ученицю 11 класу, яка отримала Диплом ІІ ступеня обласного конкурсу виразного читання «Майстер слова» (керівниця: Світлана Матійчук)

та ІІ місце в ІІ (міському) етапі ХХІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика (керівник Оксана Рєзнік)

Кирила Пилипця, учня 11 класу, який посів І місце, та Єгора Ніжника, учня 9-А класу, який посів ІІІ місце в ІІ (міському) етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з хімії. (керівниця: ОленаЦимбаленко)

Анастасію Бовкун, ученицю 11 класу, яка посіла ІІІ місце в ІІ (міському) етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з англійської мови. (керівниця: Ірина Спіцина)

Кирила Спіцина, учня 11-го класу , який посів ІІІ місце в ІІ (міському) етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з правознавства. (керівниця: Світлана Мазурик)

Ольгу Іванову, ученицю 9-А класу, яка посіла ІІІ місце в ІІ (міському) етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з фізики. (керівниця: Валентина Цикалюк)

Артура Радченка, учня 7-го класу , який посів ІІІ місце в ІІ (міському) етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з фізики (керівниця Валентина Цикалюк)

Орина Баннікова

Tagged With:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *