До Новорічних свят надійшли цінні подарунки для нашої школи та апсайклінг-проєкту “NoMotloH”: комп’ютеризована швейна машинка Jaguar IQ 100, кравецькі ножиці та набори швейних ниток на загальну суму 6950 грн.

Гроші були зібрані на платформі краудфандингу GoFundEd . Раніше ми повідомляли про успіхи команди проєкту, який розпочався у вересні 2020 року та мав на меті створення простору, де вчителі та учні зможуть навчатись самі та навчати інших бути екологічними, створити екосвідому спільноту в школах. Команда хоче змінити культуру поводження зі сміттям, зокрема, із вже непотрібним одягом, та знайти таким речам корисне застосування: шити іграшки зі старих спідниць, торбинки з суконь та джинсів.

Тож, тепер мрії будуть здійснені. Дівчата тримали сертифікати про успішне завершення всеукраїнської навчальної програми “ConnectED”, де здобули навички дизайн-мислення, проєктного менеджменту, фандрейзингу і командної роботи, та вже вчаться користуватися сучасним швейним обладнанням, опановують техніки шиття.

Анастасія Бовкун

Tagged With:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *