Наш заклад має багато традицій. Одна з них – проведення Дня учнівського самоврядування. Такий захід влаштовують старшокласники напередодні Дня учителя. В цьому році це сталося у п’ятницю першого жовтня.

Мабуть, кожна дитина в школі мріяла відчути себе  в ролі вчителя. Тож, нашим одинадцятикласникам  пощастило оцінити особливості професії, її складність та важливість. Окрім них, у заході  взяли участь учні середніх та молодших класів, для спільного привітання вчителів.

 

Як показав минулий рік, учням школи необхідно відповідальніше ставитися до такої важливої справи, як підготовка до уроків. Тому цього року наші лідери підійшли до питання рішуче та наполегливо. Старшокласники назначили себе на ролі вчителів і персоналу школи, а учні середньої школи були помічниками та вчителями молодших класів. Вони готувалися і хвилювалися. Робочий день виявився нелегким, але успішним, про що одинадцятикласники говорили на педагогічній раді після уроків.

Учителі задоволено реагували на те, що учні взяли на себе той вантаж, який відчуває кожного дня кожен учитель школи. Щороку, організовуючи цей захід, учні дають зрозуміти, що вчителі, так само як і всі, втомлюються від робочої метушні. Наприкінці Дня шкільного самоврядування вчителів запросили на ганок школи для загального привітання від юних вчителів. Вони заздалегідь підготували інсталяцію сонечка, як знак світла всередині серця кожного вчителя.

Від учасників та організаторів заходу сьогодні можна було почути теплі та радісні відгуки: «Цього року День самоврядування пройшов на “ура!”». Офіційні ж підсумки Дня самоврядування було підведено на спільному засіданні учнівського самоврядування, де всі могли поділитися враженнями від прожитого дня. Ми знову домовилися провести День самоврядування  в усій школі напередодні 8 Березня.

Діана Раленко

Tagged With:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *