В рамках Олімпійського тижня «Здорові діти – здорова нація» у Білозерській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №18 було проведено Всеукраїнський олімпійський урок «Спорт – це модно»  для учнів 7 класу. 3 вересня учні школи взяли участь у спортивно – оздоровчому квесті «Вперед до Олімпійських вершин».

Під час проходження квесту учні продемонстрували рівень  фізичної підготовки та теоретичні знання  про зірок олімпійського спорту України. Бібліотекар школи підготувала для дітей вікторини «Знайди пару» та «Король ігор», а переглянувши  інтерактивний плакат «Незвичайні види спорту»  діти ознайомились із новими видами спорту. Учителями фізичного виховання  була організована  зустріч з провідними тренерами з важкої атлетики  Володимиром Жогою та В’ячеславом Жульковим.  Тренери ознайомили учнів з олімпійськими видами спорту, важкою атлетикою та розповіли про олімпійців нашого міста.

 В ході проведення  Тижня,  була запланована екскурсія до спортивного майданчика  при палаці спорту ім. Олександра  Первія. Старшокласники  випробували свої сили на новому спортивному обладнанні. Завершено Тиждень було підведенням підсумків конкурсу малюнків «Майбутні олімпійці».

Tagged With:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *