Дуже важливою складовою будь-якої дієти є перекус. Ви сумніваєтеся в тому, що в навчальний час можна правильно харчуватися? Не варто більше сумніватися. Апетитний фітнес-батончик, салат з тунця, «правильні» бутерброди, запіканка з кабачків — у цій статті я розповім про корисні та смачні перекуси, якщо ви на дієті.
- Інгредієнти
- Спосіб приготування
- 100 гр. вівсяних пластівців;
- 5 ст. л. нежирного сиру;
- 1 ст. л. меду;
- засушені ягоди, сухофрукти та горіхи
Сир змішується з медом і перетворюється в кашу.
Після цього додаємо пластівці, подрібнені фрукти і ягоди (за бажанням пластівці теж можна подрібнити).
Отриману консистенцію викласти у форму для запікання.
Випікати при 180°C 15-25 хвилин (до рум’яної скоринки).
Готовність перевіряти зубочисткою, потім розрізати на порції.
- Інгредієнти
- Спосіб приготування
- 1 свіжий огірок;
- стручкова квасоля;
- 2 яйця;
- тунець консервований
Відварити квасолю і яйця окремо один від одного.
Огірок нарізати шматочками, м’ясо тунця подрібнити, готові яйця нарізати. Змішати всі інгредієнти.
Заправити салат можна нежирною сметаною або оливковою олією, за смаком.
- Інгредієнти
- Спосіб приготування
- 2 дрібних кабачка (або 1 великий);
- 2-3 бульби картоплі;
- 1 цибулина;
- 3 сирих яйця;
- твердий сир;
- перець і сіль за смаком
Овочі нарізати кубиками середнього розміру, додати яйця, сіль і перець, перемішати і викласти у форму для запікання. Випікати при 180°C 30 хвилин.
Додати тертий сир, випікати ще 2 хвилини.
Всі ми звикли жувати щось протягом дня.
Харчування – це паливо, яке нам необхідно для руху. А правильне харчування неможливо без правил. І перекушування є одним з правил здорового харчування. Рецепти таких перекусів знайти легко, і також не складно їх приготувати.