На просторах інтернету дуже захоплююче шукати особистостей, які відкривають тобі якісь речі з іншого боку. Особливо в важливих темах, коли це стосується особисто тебе і твого рівня саморозвитку. Близько трьох місяців тому я зіткнулася з тим, що просто не могла висловити свої думки чітко і ясно лише через незнання одного аспекту. “Навіщо змушувати себе робити дії, які породжують в тобі страх і хвилювання ?” Обговорюючи цю тему, більшість думок схилялися до цього питання. Але особисто у мене була інша думка і я знайшла слова, які зроблять мою відповідь максимально чіткою і ясною. Ну, я сподіваюся на це)

Страх говорить про те, що для тебе ця сфера реально є важливою, тому що ти боїшся не того результату подій. А якщо ти до цього настільки небайдужий, значить там точно є поле для роботи над собою, розвитку, відкриття нового боку себе. І розширення власних кордонів. Величезна кількість людей не намагається щось робити лише через страх, що просто не вийде. “Щось точно піде не так.” “Так я облажаюся, 100%!”

Я не буду читати моралі про те, що ти себе недооцінюєш і ти такий / така класний/-а, що у тебе абсолютно все вийде. Я або будь-яка інша людина може сказати ці слова 1000 разів і ти не повіриш. Просто тому, що тобі важливі свої слова, а не когось ще. Тобі важливо те, що ти про себе думаєш. Тобі важливо те, ким ти є. Це твоє життя і твій вибір що робити з цим страхом. Ти можеш жити з ним все своє життя, а потім звинувачувати себе, що не наважився на це. Ну або зробити це і просто сказати “Вау”.

Більше слів не буде) Кожна людина-це посудина, який сповнений різними челленджами з ряду “спробувати”. Але хто це все виконує і пробує? Дайте відповідь самі, тому що я вибираю це безумство вже дуже давно.

Анастасія Бовкун

Tagged With:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *