Як запобігти булінгу у шкільній спільноті? Відповідь на це питання шукали учні 7-11 класів під час проведення медіа-квесту  «Шкільному булінгу скажемо “НІ!”»,  який відбувся 26 лютого у Білозерській загальноосвітній  школі  № 18.

На сьогоднішній день квести дуже популярні, їх використання  – чудова можливість розповісти і показати як можна запобігти проявам булінгу у школі.

Кожна команда підійшла до проведення заходу творчо: зробили емблеми, вибирали правильний маршрут, на станціях  аналізували задані ситуації, завзято виконували завдання, створювали та друкували пам’ятки, демонстрували свою майстерність на станціях  «STOP – кадр» та «Краще разом танцювати, ніж булити».

І до виконання домашнього  завдання поставилися дуже відповідально: кожна команда зняла свій відео-сюжет на тему «Шкільному булінгу скажемо “Ні!”». Це були проблемні ситуації в спілкуванні серед дітей та підлітків шкільного віку і шляхи виходу з них. Треба зазначити,  що за роботу на  станціях під час проведення квесту відповідальними були самі учні 10 класу, які встигали не тільки проводити перегони, а ще й роздруковувати листівки, пам’ятки та аплікації,  аби всі присутні мали змогу ознайомитися з творчими роботами команд. Завершено захід було церемонією  нагородження  команд-переможниць квесту дипломами та солодощами.

Орина Баннікова

Tagged With:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *