Сучасний світ кишить суперуспішними прикладами крутих особистостей в абсолютно будь-якій сфері життя. Ти можеш бути натхненний ким завгодно. Ти можеш вивчити весь їхній шлях, можеш слідувати їх принципам, мріям, ідеям, бажанням. Але як би ти не намагався переконати себе в тому, що ця людина “ну прям дуже крута”, він або вона – не ти.

Зараз життя так влаштоване, що ми постійно стежимо за чиїмось життям, навіть не виходячи з дому. Соціальні мережі на блюдечку приносять нам різну інформацію про успіхи інших людей. І, в результаті чого, ми, упускаючи наше особистий час і можливості, живемо життям якоїсь блогерки або співачки, яка розповідає про успішний успіх. І ти такий: “А в моєму житті щось не так”. Ось вона – така класна, а я – не дуже.

Блогінг і шоу бізнес – це суперможливість кращає, продуктивніше розширювати кругозір. Але) Не потрібно ставати залежними від стеження за кимось. Я раптом зрозуміла, що ніколи не зможу назвати себе “фанатом” якоїсь людини. Хіба що самої себе) Я зараз не говорю про зайвий егоїзм і зарозуміліст. Я говорю про любов і інтерес до себе і свого життя. Коли тобі не потрібно сидіти годинами безперервно в Instagram лише тому, що тобі цікаве і важливе власне життя.

Підсумок цієї байки такий: стежте за собою, будьте фанатами себе, палайте своїм життям і переконаннями, і просто живіть в задоволення.

Анастасія Бовкун

Tagged With:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *