З метою покращення ситуації безвідповідального та жорстокого  ставлення до тварин, що склалися  сьогодні в Україні, протягом 5-6 жовтня, в Білозерській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №18, учні 1-11 класів долучилися до проведення «ІІІ Всеукраїнського уроку доброти» (гуманне та відповідальне ставлення до тварин, присвяченого  Всесвітньому дню захисту тварин). 

Діти поділилися фотографіями, на яких вони  зі своїми улюбленцями. В 6 класі  урок доброти проходив з елементами  тренінгу. П’ятикласники  дізнавалися, як надавати допомогу тваринам-безхатькам. Учні  11 класу зробили буклети для учнів та жителів міста, організували та провели конкурс фото та фото-колажів «Мій улюбленець». Також школярі взяли участь у челенджі  «Мій чотирилапий товариш», провели акцію «Щаслива лапа»  під час якої були зібрані кошти (400 грн.), іграшки та корм для тварин.  

Учениці 10 класу Арина Токарева, Терлецкая Альбина, Лобода Лиза з педагогом-організатором Наталєю Сковородкіною відвідали “хвостиків” у Добропільському центрі допомоги тваринам “Zoo-City” та передали зібрані смаколики, пошиті власноруч лежачки.  І головне – увага, обійми – цього завжди не вистачає.

Слова подяки нашим дітям від керівниці “Zoo-City” Тетяни Пустовойтової: «Вдячні безмежно батькам за виховання добрих і чуйних діток! Окремо педагогам і, звісно, усім учням! Ми завжди вам раді! Чекаємо в гості».

Анастасія Бовкун

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *