Обласна науково-практична конференція учнівської та студентської молоді «Біологічні дослідження та винахідництво» 25 січня відбулася в Краматорську.

З метою залучення молоді до науково-дослідної та експериментальної роботи, Донецький обласний еколого-натуралістичний центр у листопаді 2019 – січні 2020 року провів I відбірковий етап обласної науково-практичної конференції. За його результатами роботи наших «позитивчиків» відібрали до участі в ІІ етапі.  Бігдан Діана, Терлецька Альбіна, Сухачова Юлія, Стєнькіна Ірина, Стегницька Дарина та Іващенко Діана  гідно захистили свої дослідження в постерному варіанті та були нагороджені  грамотами  Донецького обласного еколого-натуралістичного центру .

На практичну конференцію було надано 87 наукових робіт учнів та учнівської молоді з усіх куточків області. Під час конференції дівчата відвідали заняття гуртків робототехніки, пограти в екологічні ігри у «Еко-казино», провели хімічні дослідження продуктів харчування у мобільній хімічній лабораторії, помилувалися виставкою робіт та відвідали майстер-класи від працівників Станції юного техніка.

А з 4 по 7 лютого 2020 року дівчата отримали запрошення до участі у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу “Еко-Україна 2020”.

Анастасія Бовкун

Tagged With:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *