Поняття “дружба” таке складне та риторичне, як “любов”, ”щастя”, але не менш важливе в житті людини.

На мою думку, кожний  в своєму житті має зустріти хоч одну людину, за допомогою якої зможе зрозуміти це поняття. І саме цікаве те, що у кожного цей термін буде мати різний набір слів та речень, які будуть характеризувати значення слова ”друг”. Для когось друг – та людина, яка скаже: ”Нумо підіймайся і зроби це вже”. Для іншого потрібен друг, який буде тягти тебе догори, а ти в цей час будеш бити байдики.

Особисто для мене , ”дружба”, в першу чергу, символізує підтримку. Друг або подруга – це  та людина , яка зможе спочатку пожаліти мене, потім підняти настрій, ну, а на останок скаже, щоб я  дійшла до своєї мети не зважаючи ні на що. Також я, в свою чергу, буду робити для цієї людини все це. Дружба – це не тільки про гуляння та спільний відпочинок, дружба – це про довіру, надійність та повну впевненість в людині.

Справжнього друга знайти дуже складно, але реально. І не буває без помилок, коли ти думаєш, що це саме та людина, яка є для тебе тією самою, а потім, через деякий час, ти вже розумієш, що не можеш спілкуватися з цією людиною, бо про надійність та підтримку не йдеться в ваших стосунках. І ще одна важлива деталь: вам повинно бути комфортно з цією людиною. Якщо ви витрачаєте весь свій вільний час на спілкування зі своїм другом, але вам все одно мало, то це і є ваш найкращий друг.

Для мене сила дружби – мотивація та підтримка у скрутні часи, бо кожна людина цього потребує. І, крім справжнього друга, на жаль, це більше ніхто не зробить.

Анастасія Бовкун

Tagged With:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *