Активні та цілеспрямовані представники покоління Z зібрались 1-го грудня у київському UBI Conference Hall на конференції Завтра,  щоб поговорити про те, чим живуть сьогоднішні тінейджери.

Учениці 10 класу Анастасія Бовкун, Орина Баннікова та педагог-організатор Наталя Сковородкіна відвідали «Нетворкінг унікальних підлітків “Завтра”», на якому 12 спікерів-тінейджерів, які змінюють цей світ, поділились, як і навіщо вони це роблять.

Рекордсмен шкільних олімпіад, автор книги та засновник власного Супергеройського проєкту “Паркурмен” Андрій Куделя розповів про те, як не перетворитися на офісний планктон.

Еко-герой, засновник проєкту “Компола”, завдяки якому 230 шкіл України не викидають відходи з їдальні, а переробляють на компост, Микита Шульга поділився досвідом, як маленькими кроками ми можемо змінювати цей світ.

Про різницю канадської та української освіти, а також про те, чому покоління Z обирає YouTube, розповіла Софія Онопрієнко – стипендіатка канадської приватної школи, яка, до того ж, стажується в молодіжної неурядової організації Канади і знімає відео про власний досвід навчання.

Чемпіонка України з гольфу 2018 року і бронзовий призер турніру 2019 року в Харкові, дизайнер одягу та засновниця NOVOZHILŌVA BRAND Уляна Новожилова розповіла про те, як гольф допомагає їй розвивати якості, необхідні для успіху.

Олександра Сідько була куратором проєктів «Не Німі», «your choice is your future» і багатьох інших, перемогла на шоу талантів в Університеті Кіпру. На конференції вона поділилась досвідом, як підлітку захистити свої кордони, і як досягти життєвого балансу.

Як перемагати в наукових і спортивних змаганнях на конференції Завтра розповів Павло Роналдо. У 19 років у нього 60 перемог в українських і міжнародних конкурсах.

А ще — Арсеній Добровольський, який з 12 років викладає англійську школярам, засновник організації Elevate the Future Ukraine Сергій Дурицький та інші унікальні спікери сформували порядок денний нашого ЗАВТРА в глобальному сенсі цього слова.

Анастасія Бовкун

Tagged With:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *