«Доброго дня, ми в прямому ефірі. Це програма –  «Успішні новини» – такими словами ведучих 15 листопада в нашій школі розпочалося щорічне урочисте свято «Чарівний зорепад» – свято вшанування талановитих та здібних учнів-членів дитячої організації «Райдуга», переможців та найактивніших учасників конкурсів, турнірів, Всеукраїнських олімпіад, спортивних та інтелектуальних змагань за підсумками минулого навчального року.

З кожним роком наше свято набирає все більшої масштабності. Учителі можуть пишатися своїми учнями, кількістю досягнень юних вундеркіндів і «зірок», які здобувають нові перемоги та подають надію на краще майбутнє.          

До участі в урочистостях були запрошені учні – переможці, їх батьки, представники Білозерської міської ради та громадських організацій. Традиційно актив спілки «Дозвілля» допоміг педагогу-організатору організувати та провести це свято. Вони залучили до підготовки і спілки «Прес-експрес» (захід проходив у формі теленовин), «Вожатий», «Знання». Ніхто не залишився осторонь цієї події. Тут пролунали українські пісні у виконанні наших співочих зірочок КрІстІни Першке, Ірини Меркулової, Олександри Шолудько, Єгора Подкопаєва.  А відкрили захід хлопці та дівчата сучасним танцем.

Директор школи Ірина Філонова, вручаючи грамоти та дипломи, наголосила на тому, що кожного року «зірочок», які б запалювали шкільний Олімп, стає набагато більше.      

Наприкінці свята ведучі Анастасія Бовкун та Андрій Заїка  побажали всім подальших успіхів та  підкорення   нових   висот:

«Сьогоднішні перемоги юних дарувань є стартовим майданчиком для творчого, інтелектуального та духовного зросту. Попереду нові відкриття і здійснення мрій. Обдаровані діти – це той ресурс, з якого створюється інтелектуальна еліта держави».

 

Анна Мотрич

Tagged With:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *