Організаційне засідання Ради лідерів   учнівського самоврядування дитячо-юнацької організації «Райдуга» відбулось 10 вересня в школі.  

Напередодні засідання активісти Ради лідерів провели в класах вибори до складу учнівського самоврядування. Отже, на цьому рівні Спілки за напрямками діяльності повністю сформувалися. Маємо надію, що новообрані члени учнівського самоврядування реалізують себе повною мірою та стануть надійними помічниками у роботі ДЮО «Райдуга».  Нині діючий лідер Анна Мотрич повідомила присутніх про майбутні вибори лідера школи, умови та правила їх проведення.

Педагог-організатор Наталя Сковородкіна ознайомила лідерів класів, що входять в Раду, з планом роботи на навчальний рік. Члени учнівського самоврядування висловити свої пропозиції щодо роботи Спілок, а лідер представила міські лідерські проєкти та комплексні програми: «Стимул рейтинг 2019-2020», «Самоврядування – сенс до соціалізації особистості» та запропонувала обрати на шкільному рівні координаторів проєктів «Щаслива родина – майбутнє країни», «Я – краплинка України», «Мислити глобально – діяти локально», «Дебати майбутнього». Обрані координатори отримали завдання щодо їх реалізації .

Особливу увагу приділили проєкту «Дебати майбутнього», так як «Райдуга» є його ініціатором та координатором. До того ж, ми вирішили взяти участь у конкурсі молодіжних проєктів, організованому UPSHIFT Україна та, можливо, отримати грант на втілення своєї ідеї. Цю програму втілює Фонд «Професійний розвиток Харкова» в межах програми ЮНІСЕФ «Посилення життєстійкості та підвищення громадської активності підлітків і молоді у східній Україні» за фінансової підтримки Європейського Союзу.   

Актив спілки «Милосердя» запропонував долучитися до IV Всеукраїнської акції «Нарру Гав для Сірка», організувавши в школі допомогу чотирилапим друзям. Порядок денний засідання передбачав також затвердження кандидатів у члени  Ради школи від учнівського колективу. Було вирішено делегувати Анну Мотрич, як лідера дитячої організації та генератора багатьох ідей.

Тож, учні-лідери домовилися про основні етапи реалізації проектів та спланували свою роботу на новий навчальний рік.

Обговорення проєктів

Андрій Заїка

Tagged With:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *